Conditii de participare

– Primirea porumbeilor se va face in perioada: 01 martie – 07 iunie 2020
– Porumbeii trebuie sa fie sanatosi si vaccinati impotriva paramixovirozei cu cel putin 2 saptamani inainte de aducerea in columbodrom.

– Porumbeii trebuie sa fie insotiti de pedigree si de taloane.
– Taxa de participare este de  80 euro / porumbel

– Numarul de porumbei care pot fi adusi de un crescator  este nelimitat, iar la fiecare 5 porumbei inscrisi vor putea inscrie inca 1  GRATIS (Echipa 5+1)

-Porumbeii care nu trec de perioada de carantina se pot inlocui pana la date de 01 mai 2020.

-Cipurile electronice se vor atasa porumbeilor inainte de primul antrenament.

-In cazul in care un porumbel se pierde si nu este imbarcat la primul antrenament, taxa de participare va fi gratis urmatorul sezon, pentru a beneficia de taxa de participare gratis pentru porumbelul pierdut, crescatorul trebuie sa inscrie minim o echipa (platita) dupa care se pot inscrie porumbeii pierduti in sezonul anterior. Imbarcarea pentru Hot Spot 1 va fi efectuata de catre o comisie neutra si supervizata de orice participant care doreste sa asiste.

– Lista cu porumbeii neplatiti va fi publicata cu 3 zile inainte de primul antrenament, din acest moment putand fi activati de catre orice alta persoana. Eventualele premii castigate vor fi inmanate persoanei care a activat porumbelul, insa porumbelul va concura sub numele crescatorului initial (cel care a inscris porumbelul). Porumbeii care nu se vor activa, nu vor mai fi angajati in niciun concurs si devin proprietatea organizatorilor!

–  Clasamentul AS se va genera automat de catre Softul programului Benzing – Overall Speed (Distance of all races/Total flight time). Clasamentul As se intocmeste pentru porumbeii sositi in prima si a doua zi la finala.

– Primii 50 de porumbei sositi de la Finala si primii 10 porumei la categoria AS se vor vinde prin licitatie On-line, iar restul porumbeilor pot fi activati pentru etapa Super Derby.

– Porumbeii sositi din Finala, Super Derby sau intarziati de la alte etape vor fi vanduti prin licitatie on-line , 40% din pretul obtinut va merge catre proprietar,  20% cheltuieli aferente licitatiei, 40% catre organizatori.

– Premiile de la finala se vor plati dupa finalizarea ultimei licitatii.

–  Proprietarii care nu trimit pedgree pana la data finalei, nu vor beneficia de 40 % din pretul obtinut la licitatie.

– Porumbeii care nu s-au vandut pot fi cumparati de proprietari contra sumei de 100 RON,   in termen de 3 zile dupa licitatie. Dupa 3 zile intra in posesia columbodromului.

– În cazuri de forta majora (ex: epidemii,gripa aviara, vreme rea), organizatorii Columbodromului Super Star îsi rezerva dreptul de a modifica programul de antrenamente si concursuri, inclusiv data si distanta de la care se va desfasura etapa finala.

@ 2015 Columbodromul Super Star - Toate drepturile rezervate !