RomanianRoEnglish (UK)

Conditii de participare

Primirea porumbeilor se va face in perioada: 15 martie – 15 mai 2014
- Porumbeii trebuie sa fie vaccinati impotriva paramixovirozei cu minim 14 zile inainte de a fi adusi la columbodrom. Pedigreele porumbeilor trebuie trimise pana la imbarcarea pentru finala.
- Taxa de participare este de 25 eur / porumbel (se achita la aducerea porumbeilor)
- Numarul de porumbei care pot fi adusi de un crescator este nelimitat, iar la fiecare 5 porumbei inscrisi vor putea inscrie inca 1 GRATIS (5+1)
- Porumbelul ACTIVAT este porumbelul caruia i-a fost achitata taxa de activare.
- Numai porumbeii ACTIVATI concureaza pentru premii.
- Taxa de activare: 25 EUR / porumbel. Porumbeii se activeaza inainte de Semifinala (300 km).
- Porumbeii neactivati cu 3 zile inainte de Semifinala vor fi publicati pe site si pot fi activati de catre orice alta persoana. Eventualele premii castigate vor fi oferite persoanei care a activat porumbelul, insa porumbelul va concura sub numele crescatorului initial.
- Imbarcarea pentru Semifinala si Finala va fi efectuata,  de o comisie formata din mai multi participanti. Oricine doreste sa asiste este binevenit!
 
Pe data de 1 iunie se va face un inventar al porumbeilor, iar crescatorii care vor constata lipsa unuia dintre porumbeii inscrisi vor avea posibilitatea de a inscrie sezonul urmator numarul de porumbei lipsa. Daca la imbarcarea pentru prima etapa HS1 se constata ca un crescator nu mai are nici un porumbel din echipa 5+1, poate inscrie gratuit echipa in sezonul viitor.
- Porumbeii sositi in prima si a doua zi in finala vor fi vanduti prin licitatie on-line la o data ulterioara etapei derby, 50% din pret revine proprietarului mai putin taxele de licitatie.
 
Licitatia va incepe de la 50 euro pentru porumbeii sositi in primele 2 zile.
- Inainte de prima etapa (Bolintin-Vale) daca un crescator nu va avea niciunul din porumbeii inscrisi la columbodrom prezenti la start, acesta beneficiaza de inscriere gratuita pentru acelasi numar de porumbei in urmatorul an.
 
Porumbeii care nu s-au vandut pot fi cumparati de proprietari contra sumei de 100 RON, in termen de 10 zile dupa licitatie. Dupa 10 zile intra in posesia columbodromului.
În cazuri de forta majora (ex: epidemii,gripa aviara, vreme rea), organizatorii Columbodromului SuperStar îsi rezerva dreptul de a modifica programul de antrenamente si concursuri, inclusiv data si distanta de la care se va desfasura etapa finala.
Echipa Columbodrom SuperStar

Dr. Colniceanu Adrian - tel: (+40) 0767 641599 / 0742 006224
Zatusevschi Viktor - tel: (+40) 0767 714735
Butoiescu Adrian - tel: (+40) 0762 705727 / 0754 765176

Website: www.columbodromsuperstar.ro Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Parteneri