Error file Error file Error file Error file Error file Conditii de participare
RomanianRoEnglish (UK)

Conditii de participare

Primirea porumbeilor se va face incepand cu data de 15.02.2015 pana pe 01.05.2015.
Porumbeii se vor chipa de la primul antrenament
IMPORTANT !! Porumbeii trebuie sa fie vaccinati impotriva paramixovirozei cu minim 14 zile inainte de a fi adusi la columbodrom, porumbeii trebuie sa fie insotiti de pedigree si taloane de proprietate.
Numarul de porumbei care pot fi adusi de un crescator este minim 3, iar la fiecare 5 porumbei inscrisi vor putea inscrie inca 1 GRATIS (5+1)
Taxa de activare 25 euro /porumbel (porumbeii se activeaza inainte de primul Hot Spot)
- Porumbelul ACTIVAT este porumbelul caruia i-a fost achitata taxa de activare.
- Numai porumbeii ACTIVATI concureaza pentru premii.
Categoria AS se va calcula prin insumarea vitezei de la fiecare etapa (aceasta se face automat de programul TauRIS One Loft Race Soft)
- Porumbeii neactivati cu 3 zile inainte de HOT SPOT 1 vor fi publicati pe site si pot fi activati de catre orice alta persoana. Eventualele premii castigate vor fi oferite persoanei care a activat porumbelul, insa porumbelul va concura sub numele crescatorului initial.
- Imbarcarea pentru Semifinala si Finala va fi efectuata,  de o comisie formata din mai multi participanti. Oricine doreste sa asiste este binevenit!
  Daca la imbarcarea pentru prima etapa HS1 se constata ca un crescator nu mai are nici un porumbel din echipa 5+1, poate inscrie gratuit echipa in sezonul viitor.
 
Porumbeii sositi la Finala vor fi vanduti prin licitatie on-line la o data ulterioara etapei derby, 50% din pret revine proprietarului mai putin taxele de licitatie. Crescatorii care nu au trimis pedigree nu vor beneficia de cei 50% din pretul licitatiei.
Licitatia va incepe de la 50 euro pentru porumbeii sositi in primele 2 zile.
Porumbeii care nu s-au vandut pot fi cumparati de proprietari contra sumei de 100 RON, in termen de 10 zile dupa licitatie. Dupa 10 zile intra in posesia columbodromului.
 
În cazuri de forta majora (ex: epidemii,gripa aviara, vreme rea), organizatorii Columbodromului SuperStar îsi rezerva dreptul de a modifica programul de antrenamente si concursuri, inclusiv data si distanta de la care se va desfasura etapa finala.
Echipa Columbodrom SuperStar

Dr. Colniceanu Adrian - tel: (+40) 0767 641599 / 0742 006224
Zatusevschi Viktor - tel: (+40) 0767 714735
Butoiescu Adrian - tel: (+40) 0762 705727 / 0754 765176

Website: www.columbodromsuperstar.ro Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Parteneri