Winter Edition !

Super Star Winter Edition Alicante 2023 – 2024 !!!

Primirea porumbeilor 15 mai – 25 septembrie 2023
Cursa finala 510 km Plasencia 

Formular inscriere – Click !!!

Optional Extra Derby 600 km !!!

DETALII PLATA :

 

Cont Euro Spania

Caixa Bank
Name: Zatusevschi Viktor
Iban: ES45 2100 3894 4802 0027 2906
BIC/SWIFT: CAIXESBBXXX

-Cipurile electronice se vor atasa porumbeilor inainte de primul antrenament.

-Porumbeii gratis pentru urmatorul sezon se pot inscrie doar daca se participa cu minim o echipa  (1 echipa + porumbeii gratis)

-In cazul in care un porumbel se pierde si nu este imbarcat la primul antrenament, NU SE VA INLOCUI SESONUL URMATOR. Imbarcarea pentru Hot Spot 1 va fi efectuata de catre o comisie neutra, supervizata de orice participant care doreste sa asiste si imbarcare si se va transmite live pe canalul de facebook iar fiecare porumbel va fi prezentat .

– Lista cu porumbeii neplatiti va fi publicata cu 3 zile inainte de primul antrenament, din acest moment putand fi activati de catre orice alta persoana. Eventualele premii castigate vor fi inmanate persoanei care a activat porumbelul, iar porumbelul va concura sub numele celui ce a activat.  Porumbeii care nu se vor activa, nu vor mai fi angajati in niciun concurs si devin proprietatea organizatorilor!

–  Clasamentul AS se va genera automat de catre Softul programului Benzing – Overall Speed (Distance of all races/Total flight time). Clasamentul As se intocmeste pentru porumbeii sositi in prima si a doua zi la finala.

– Porumbeii sositi din Finala sau intarziati de la alte etape vor fi vanduti prin licitatie on-line , 40% din pretul obtinut va merge catre proprietar,  20% cheltuieli aferente licitatiei, 40% catre organizatori.

– Premiile de la finala se vor plati dupa finalizarea ultimei licitatii.

–  Proprietarii care nu trimit pedgree si taloanele pana la data finalei, nu vor beneficia de 40 % din pretul obtinut la licitatie.

– Porumbeii care nu s-au vandut pot fi cumparati de proprietari contra sumei de 100 RON,   in termen de 3 zile dupa licitatie. Dupa 3 zile intra in posesia columbodromului.

– În cazuri de forta majora (ex: epidemii,gripa aviara, vreme rea), organizatorii Columbodromului Super Star îsi rezerva dreptul de a modifica programul de antrenamente si concursuri, inclusiv data si distanta de la care se va desfasura etapa finala.

-Premiile se vor impozita conform legislatiei in vigoare. Reținerea la sursă aplicată în Europa/Spania va fi dedusă din premii și plătită guvernului spaniol 19% dacă câștigă în Europa și 24% dacă este în afara Europei

 

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați tel: 0040 762 705 727 Adrian Loft Manager sau agenții noștri internaționali.

sectiune lateralasectiune long

rep

 

Loft Manager 

ADRIAN

Tel: 0040 762 705 727 RO

Tel: 0034667072500 ESP

 

@ 2015 Columbodromul Super Star - Toate drepturile rezervate !